chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Zimske pnevmatike Continental 2023-2024
04.11.2023
Aktualno na servisu

Zimske pnevmatike Continental 2023-2024

TOP PONUDBA V SLOVENIJI: Continental WinterContact odlične zimske pnevmatike na vseh testih. Preverite ponudbo!

continental

Zimske pnevmatike Continental
Zimske pnevmatike uspešno priznanega proizvajalca znamke Continental - ali veste, da so ene izmed najboljših na svetu, saj inovativne tehnologije združujejo najbolj kvalitetne tehnološke dosežke na svetu? Z veseljem vam predstavljamo odlično pnevmatiko Continental WinterContact - odlično pnevmatika na testu pnevmatik! Zimske pnevmatike Continental so proizvedene le iz najkakovostnejših materialov in skoraj vedno postavljajo nove standarde. Kako? V zasnovo vsake nove pnevmatike vložijo vse svoje znanje in inovacije. Akcijska ponudba zimskih gum Continental 2023-2024 že čaka na vas, preverite najugodnejšo ponudbo.


TOP PONUDBA pnevmatik Continental:


AKCIJA ZIMSKIH PNEVMATIK 2023-2024: izkoristite akcijo in kupite zimske pnevmatike kar preko spleta pri Porsche Inter Auto shop.porscheinterauto.net. Za več informacij glede zimskih gum, jih pokličite na 041 392 204.


Zakaj že sedaj izbrati zimske pnevmatike Continental?

Sedaj si jih lahko v predprodaji zagotovite po ugodnejših cenah, velika večina pnevmatik je že na zalogi. Večja Varnost: Zimske pnevmatike Continental so zasnovane s posebnimi profilnimi globinami in gumeno zmesjo, ki omogočajo boljši oprijem na mokrih, zasneženih in poledenelih cestah. To pomeni večjo stabilnost in krajšo zavorno pot, kar je ključno za preprečevanje nesreč. Zimske pnevmatike Continental so oblikovane tudi za udobno vožnjo v hladnejših pogojih. Zmanjšajo hrup in tresljaje na neravnih cestah, kar povečuje udobje potnikov. Pripravljenost na Nepričakovano: Vremenski pogoji se lahko hitro spremenijo, zato je pametno biti pripravljen že preden zima dejansko prispe. Če že sedaj izberete zimske pnevmatike, se izognete naglici in pomanjkanju razpoložljivosti pnevmatik, ko se zima dejansko začne.Celoletne pnevmatike Continental - katere so prednosti, za katere voznike so primerne?
Celoletne pnevmatike Continental so primerne za vse voznike, ki se vozite uravnoteženo. Zagotavljajo dobro zmogljivost čez vse leto na najrazličnejših površinah in v različnih vremenskih razmerah. Celoletne pnevmatike zagotavljajo visoko zmogljivost vašega vozila čez vse leto in so odlična izbira za vse, ki prevozijo nekoliko manj kilometrov vsakodnevno.


Kako izbrati prave pnevmatike?
Zimske gume, letne gume in celoletne gume - njihov nakup za seboj pripelje mnogo stvari. Ne smemo kupiti prvih, ki so najcenejše in nam izgledajo primerne za naše vozilo. Predvsem pri zimskih pnevmatikah je potrebno biti previden ob nakupu, saj lahko hitro izberemo napačne ali slabe kvalitete. Ob nakupu novih pnevmatik bodite torej pozorni na naslednje stvari.


Zimske pnevmatike Continental - prednosti

  • zimske pnevmatike Continental za varno zimo
  • inteligentna zasnova za natančno zavijanje
  • tehnologija Cool Chili™ za maksimalno zaviranje
  • dolga življenska doba in manjša poraba goriva
Image

Continental pnevmatike - odlični rezultati na vseh testih
Zimske pnevmatike uspešno priznanega proizvajalca znamke Continental so med strankami izjemno priljubljene, saj so naravnost odlične zimske pnevmatike. Svoje odlične lastnosti dodatno dokazujejo z odličnimi rezultati na zahtevnih testih zimskih pnevmatik, kjer so se soočile s težko konkurenco. Zimske gume Continental Wintercontact TS 860, TS 870 zagotavljajo maksimalno varnost v vseh zimskih vremenskih razmerah za kompaktna in srednje velika vozila. Preverite rezultate: TEST ZIMSKIH PNEVMATIK.

Pri Continentalu se lahko pohvalijo, da so največkrat nagrajene pnevmatike, ki se redno testirajo s strani neodvisnih mednarodnih revij. Od leta 2007 so Continentalovi izdelki prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Poleg tega je bilo podjetje izglasovano za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, kot sta ADAC, AutoBild ter AutoZeitung, in je prejelo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj.

Continental WinterContact TS 870
Continentalova modela WinterContact TS 870 in WinterContact TS 870 P ponovno dokazujeta, da je v tehnologiji pnevmatik še vedno dovolj prostora za kvantne skoke.

Pri nas v ponudbi imamo tudi naslednico preverjene pnevmatike WinterContact TS 860, ki je v specializiranih medijih požela veliko odobravanja, nadaljuje pot po istih kolesnicah, saj združuje izjemne zimske zmogljivosti z odličnimi lastnostmi v mokrem vremenu, hkrati pa se ponaša s prepričljivimi ekološkimi odlikami, kot sta še manjši kotalni upor in še več prevoženih kilometrov. Ob tem je WinterContact TS 870 povsem nov izdelek, katerega konstrukcija, zasnova tekalne plasti in gumena zmes so bile zastavljene povsem na novo. Rezultat je pnevmatika, ki v neposredni primerjavi s predhodnico dosega tri odstotke krajšo zavorno pot na poledeneli podlagi in pet odstotkov boljšo vodljivost na snegu.

Nova pnevmatika WinterContact TS 870 prinaša tudi izboljšave z vidika oprijema na snegu, lastnosti v mokrem vremenu ter vodljivosti na suhi cesti. Če vemo, da se razvojni inženirji stalno soočajo z medsebojno nasprotujočimi si cilji z vidika lastnosti, ki so pomembne za varnost, in lastnosti, ki so povezane s prijaznostjo okolju, je napredek, dosežen na obeh področjih, impresiven: desetodstotno povečanje števila prevoženih kilometrov v kombinaciji z dvoodstotnim zmanjšanjem kotalnega upora. Novi model ima torej izjemno uravnotežene zmogljivosti v vseh disciplinah, ki jih uporabniki že dolga leta pričakujejo od Continentalovih zimskih pnevmatik. Za dodaten oprijem na snegu skrbijo novo zasnovane trirazsežne prilegajoče lamele, ki so na profilu položene pod takimi koti, da se kar najbolje zgrabijo s snegom. Profilni bloki kopljejo globlje v sneg, zato se z njim lahko bolje povežejo in s tem poskrbijo za dodaten oprijem. Za dodatno varnost skrbijo globoke lamele, ki so položene vzporedno z diagonalnimi kanali. Te lamele imajo veliko število robov, ki na snegu omogočajo učinkovitejši prenos dinamičnih sil ter doseganje dobrega oprijema med vožnjo v ravni liniji in skozi zavoje.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.