IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
29.07.2018

Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Octavia

Navdušuje, dan za dnem
Škoda Octavia Combi RS

Škoda Octavia

Škoda Octavia predstavlja zlato sredino v modelni paleti vozil znamke Škoda, kar se odraža tudi v pogledu razpoložljive palete pogonskih sklopov, opremljenosti in velikosti njene karoserije ter odlične prostornosti v notranjosti potniške kabine, vse skupaj pa je podprto še s pestro paleto modelnih različic ter z brezčasnim oblikovanjem, ki odraža klasično (kombi)limuzinsko ter karavansko eleganco ter praktičnost in udobje.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.

Trenutna ponudba modela Octavia, ki se lahko pohvali z obširno ponudbo vgrajene komfortne in varnostne opreme, je sestavljena iz treh različic, ki lahko izpolnijo praktično vse zahteve njihovih uporabnikov. Že običajna 5-vratna kombilimuzinska Octavia se lahko pohvali z ogromnim prtljažnim prostorom (od 590 do 1580 litrov v primeru podrte druge sedežne vrste), še prostornejša pa je 5-vratna karavanska različica, ki jo pri znamki Škoda tradicionalno označujejo kot Combi (od 610 do 1740 litrov prtljažnega prostora). Vsem, ki jih življenje ali pa izbira poklica občasno vodi izven utrjenih in asfaltiranih poti in so ob tem morda radi tudi športno aktivni, pa namenjajo terensko orientirano različico Scout. Obstaja pa tudi različica RS, ki bo zadovoljila vse ljubitelje dinamične in hitre vožnje. 

Preveri zalogo vozil Škoda Octavia pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

 

Octavia se lahko pohvali s parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko in številnimi 'simply clever' rešitvami med katerimi so na primer zagonski ključ z možnostjo personalizacije, na katerega lahko več uporabnikov shrani svoje nastavitve vozila, ogrevan volanski obroč, poklopni mizici na hrbtni strani naslonjal sprednjih sedežev, držala za steklenice, ki olajšujejo odpiranje plastenk, ter še snemljiva svetilka v prtljažniku pri različici Combi.

Strgalo za led je zataknjeno za loputo rezervoarja za gorivo, varnostni brezrokavnik pa je shranjen v držalu pod voznikovim sedežem. V predalu v vratih je koš za odpadke. Na multimedijski nosilec lahko odložite iPod, mobilni telefon in podobne naprave. Velik predal za očala v sprednji stropni konzoli je le eden izmed številnih predalov, nosilcev in kaveljčkov, ki skrbijo, da sta notranjost in prtljažnik vedno kot iz škatlice. 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil