chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Kodiaq
26.07.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Kodiaq

Naredite korak naprej

Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq

Škoda je lani s SUV modelom Kodiaq prvič vstopila v nov, po vsem svetu najhitreje rastoč avtomobilski tržni segment, ker ta serijski model jasno ponazarja, kje je češka avtomobilska znamka danes, obenem pa odstira pogled v prihodnost – s številnimi novimi tehnologijami in naprednimi rešitvami na področju povezljivosti, med drugim z mobilnimi spletnimi storitvami, ki zagotavljajo nenehno seznanjenost z vsemi ključnimi informacijami in najvišjo raven varnosti.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Model Kodiaq pooseblja vse odlike cenjene češke avtomobilske znamke, ker odraža ekspresiven dizajn, odlično funkcionalnost in številne domiselne rešitve v skladu s hišnim sloganom "Simply Clever". Vsestranski SUV ima največji prtljažnik v svojem razredu. Poleg tega je edini model v segmentu, ki kot dodatno opremo ponuja tretjo sedežno vrsto. Že na prvi pogled je jasno, da je Kodiaq serijski model znamke Škoda: ima markanten značaj in emocionalen dizajn, z njim je znamka uspešno prenesla hišne oblikovalske smernice v priljubljeni SUV-segment avtomobilov.


Preveri zalogo vozil Škoda Kodiaq pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

S svojo vsestransko uporabnostjo lahko Kodiaq izpolni vse potrebe in želje družin, poleg tega pa je odlična izbira tako za prosti čas kot tudi za najrazličnejše službene obveznosti. Kodiaq je na voljo kupcem s petimi ali sedmimi sedeži in posledično ponuja veliko prostora za vse in vsakogar. 5-sedežna izvedba ima prtljažnik z največjo prostornino, 2.065 litrov v primeru podrte zadnje klopi, s čimer se ne more kosati noben SUV v razredu.

Preprosto upravljanje, vrhunska kakovost izdelave in filozofija "Simply Clever" so sinonim za znamko Škoda. Pri tem Škoda Kodiaq predstavlja izjemne ideje. Ena od njih je avtomatsko pomičen plastičen ščitnik za robove vrat, ki preprečuje poškodbe v garaži ali na parkiriščih. Med drugim sta na voljo tudi električna otroška blokada in paket opreme s posebnimi vzglavniki, ki na daljših potovanjih omogoča, da otroci lahko udobno spijo.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 556
Faks:

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 558
Faks:

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 257 863
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.