chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Karoq
27.07.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Karoq

Z njim boste vedno našli svojo pot

Škoda Karoq

Škoda Karoq

S Karoqom je Škoda postavila nov mejnik v zgodovini družbe, saj je le-ta povsem na novo razvit kompaktni SUV, s katerim bo znamka pridobila nov krog kupcev. Njegov emocionalni in dinamični dizajn s številnimi kristalastimi elementi sledi že znanemu oblikovalskemu slogu ostalih serijskih Škodinih SUV modelov. Karoq, tako kot tudi drugi serijski Škodini modeli, nudi uporabniku izjemno prostorno notranjost potniškega prostora in velik prtljažnik, nove asistenčne sisteme, celostne LED-žaromete in kot prvi Škodin model tudi digitalno instrumentno ploščo z možnostjo poljubnega programiranja.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Sprednji del novega SUV modela prepriča z markantno, tridimenzionalno oblikovno zasnovo. Mreža hladilnika, ki jo obroblja kromirana letev, je sestavljena iz navpičnih dvojnih lamel in tvori trapezast profil, značilen za Škodine SUV modele. Edinstveno podobo prednjih luči ustvarjajo kristalni brusi celostnih LED-žarometov, medtem ko na maski hladilnika najdemo velik Škodin logotip. V LED-tehnologiji so izvedene tudi zadnje in zavorne luči ter zadnje meglenke. Sodobna oblikovna zasnova narekuje nizke, klinaste zadnje luči.


Preveri zalogo vozil Škoda Karoq pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

V notranjosti potniškega prostora izstopa povsem na novo zasnovana armaturna plošča, ki je razdeljena na širši zgornji in ožji spodnji del. Tak oblikovalski pristop se nadaljuje z dekorativnimi letvami v vratih. Eden od privlačnih elementov prostorne notranjosti je LED-ambientna osvetlitev. Ob zgornjem robu štirih dekorativnih letev v vratih so speljani izjemno ozki svetlobni pasovi, ki se nadaljujejo na armaturni plošči.

Tudi pri motorjih se Škoda Karoq lahko pohvali z najsodobnejšimi tehnologijami: skupaj so na voljo štirje agregati – dva bencinska in dva dizelska. Njihov razpon moči znaša od 85 kW (115 KM) do 110 kW (150 KM). Vsi agregati imajo turbopolnilnik in direktno vbrizgavanje goriva ter so opremljeni s sistemom start-stop in z regeneracijo zavorne energije.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 556
Faks:

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 558
Faks:

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 257 863
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.