chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Fabia
28.07.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Fabia

Najvarnejši kompaktni avtomobil

Škoda Fabia Monte Carlo

Škoda Fabia je na izvedenem poskusnem trčenju dosegla najvišje število točk v segmentu in poleg tega kot edina od 14 testiranih majhnih avtomobilov prejela najboljšo oceno pet zvezdic. Za primer nezgode Fabia omogoča optimalno zaščito z obsežnim paketom medsebojno usklajene varnostne opreme. Ob trčenju tako potnike ščiti do šest varnostnih blazin – dve čelni, dve stranski in dve za glavo, ki delujejo v povezavi s petimi tritočkovnimi varnostnimi pasovi. Osnova visoke pasivne varnosti vozila pa so odlična trdnost karoserije in načrtno optimizirane zmečkljive cone karoserije.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.

Fabia je v obeh karoserijskih izvedbah - s kompaktnim zadkom (kombilimuzina) in kot karavan – vedno znova tudi osnova za privlačne posebne modele. Tako je češka avtomobilska znamka že leta 2011 v znamenje spoštovanja do lastnih avtomotošportnih uspehov na trg pripeljala športno različico Fabia Monte Carlo, ki je namenjena bolj športno orientiranim ljubiteljem kompaktnih in zmogljivih 'hot-hatch' avtomobilov, čeprav ta različica obstaja tudi kot karavan.


Preveri zalogo vozil Škoda Fabia v vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

Fabia je tako kot vsi Škodini modeli polna zanimivih idej. Med rešitve med drugim spadajo dežnik pod sovoznikovim sedežem, strgalo za led pod pokrovom lopute za gorivo, multimedijski nosilec v držalu za pijačo v sredinski konzoli, prenosni koš za odpadke, varnostni brezrokavnik, držala za pijače v oblogah vrat, mrežasta žepa na notranji strani sprednjih sedežev in prostor za litrsko plastenko v sovoznikovem predalu.

Fabia je v svojem segmentu edinstvena tudi zaradi številnih komfortnih rešitev. Mednje sodijo med drugim tudi serijski sistem za avtomatski dostop in zagon vozila brez ključa 'KESSY' ter parkirni senzorji na sprednjem in zadnjem odbijaču. Za optimalno vidljivost skrbi senzor za dež z asistenco za luči. Prvi samodejno uravnava frekvenco delovanja brisalcev, slednja pa glede na svetlobne razmere vklaplja in izklaplja zasenčene luči.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 556
Faks:

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 558
Faks:

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 257 863
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.