IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
25.07.2018

Pri Porsche Inter Auto imamo veliko zalogo novih in rabljenih vozil Škoda Citigo

Popolno vozilo za urbano mobilnost
Škoda Citigo

Škoda Citigo

Škoda Citigo je popolno vozilo za urbano mobilnost – zelo kompaktno in kljub temu prostorno, varčno in hkrati dinamično, privlačno, varno ter opremljeno z veliko praktičnimi ‘simply clever’ rešitvami. Na voljo je tudi posebna, bolj športno orientirana Škoda Citigo Monte Carlo, ki jo poleg občutno izboljšanih zmogljivosti zaznamuje tudi še višji nivo vgrajene komfortne in varnostne opreme.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.

Škoda Citigo je z ugodno povprečno porabo goriva, privlačno obliko in prodajno ceno ter nizkimi stroški vzdrževanja zanimiva predvsem za mlade kupce, mlade po srcu in družine ter prebivalce mestnih središč, zelo veseli pa so ga tudi ekološko usmerjeni kupci, ker gre za družbeno odgovoren avtomobil z majhnimi izpusti CO2 emisij in posledično nizkim vplivom na okolje. Citigo je idealen mestni avtomobil za ljudi, ki pazijo na stroške in imajo visoke zahteve glede kakovosti, funkcionalnosti, dizajna in varnosti.


Preveri zalogo vozil Škoda Citigo pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

Škoda Citigo dokazuje, da je tudi najmanjši avtomobil v notranjosti lahko prostoren; z 251 litri se osnovna prostornina prtljažnika, ki se pri podrti zadnji sedežni klopi poveča na 951 litrov, uvršča med najboljše v evropskem A segmentu avtomobilov. Videz avtomobila zaokrožajo posebej zasnovana 15-palčna aluminijasta platišča, ki so opcijsko na voljo za izvedbo Style. 

Notranjost Škode Citigo, ki je po lanski prenovi še bolj kakovostna in še bolj funkcionalna odlikujeta jasna in pregledna zasnova in razporeditev instrumentov ter dvobarvna armaturna plošča pri višjih izvedbah opreme. Sedeži z integriranimi vzglavniki skrbijo za dobro stransko oporo, z opcijskim usnjenim večfunkcijskim volanom pa je radio in telefon mogoče upravljati, ne da bi morali odmakniti roke z volana. 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil