chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Zakaj se odločiti ravno zdaj za nakup vozila prek spleta?
16.04.2020
NOVOSTI V SALONU

Zakaj se odločiti ravno zdaj za nakup vozila prek spleta?

Pri Porsche Inter Auto že vrsto let ponujamo svojo bogato in izpopolnjeno ponudbo vozil na svoji spletni strani. V času, ko so prodajni saloni zaprti, pa smo se med prvimi v Sloveniji domislili prav inovativne ideje. Sedaj si lahko rezervirate svoje izbrano vozilo na daljavo, kar prek spleta.

ONLINE NAKUP REZERVACIJA VOZIL

Prednosti spletne rezervacije
Zadnje dni beležimo bistveno večje zanimanje za naša akcijska vozila na naši spletni strani in avtonet, saj omogočamo strankam, da si svoje novo vozilo rezervirajo prek spleta in zagotovijo res ugodno akcijsko ceno. Več o poteku si lahko preberete v našem članku ONLINE REZERVACIJA VOZIL.

>> ONLINE REZERVACIJA NAKUP VOZIL  - PREGLED VOZIL V PONUDBI << 

V tokratni akciji so bila v ponudbi na začetku le izbrana rabljena vozila, ta teden pa smo dodali tudi nova vozila iz zaloge. Za informacije o poteku rezervacije in uspešnosti smo povprašali našega sodelavca Roka Florjanca, vodjo prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.
 

Zakaj ste se odločili za nov pristop prodaje rabljenih vozil?
V času, ko so naši prodajni saloni zaprti, je bilo nujno potrebno poiskati in realizirati nove možnosti za prodajo vozil. Že takoj na začetku smo imeli povečan obisk naše spletne strani www.porscheinterauto.net in tako je bila edina smiselna odločitev, da začnemo s prodajo oz. rezervacijo vozil na daljavo. Strankam pošljemo prek spleta dodatne fotografije oz. vsako podrobnost. Naj omenim še bistvene prednosti v ponudbi naših rabljenih vozil: preverjena zgodovina, akcijsko financiranje vozil, program Das Welt Auto ter možnost dodatnega jamstva do dveh let.
 

Zakaj bi se stranka odločila za nakup avtomobila na tak način? Testne vožnje trenutno niso možne, kako si stranka lahko zagotovi varen nakup?
Na tem mestu bi izpostavil nekaj naših prednosti, za katere verjamemo, da smo uspešni in tudi bomo s takim načinom prodaje. Izpostavil bi, da imamo pri Porsche Inter Auto na voljo odlično ponudbo, ki ta trenutek šteje več kot 1.395 vozil iz zaloge, poleg tega pa si stranke z nakupom bona zagotovijo aktualno akcijsko ceno. Tako imajo stranke možnost nakupa vozila po precej ugodnejši ceni kot prej. Strankam je na voljo naša celotna prodajna ekipa, na voljo pa je tudi videoogled in spletni pogovor s pomočjo aplikacij kot so Skype, Whatsapp, Viber in Facetime. Ponujamo možnost neposredne komunikacije s svojimi strankami kljub omejitvam stikov. Ne ponujamo pa le video klepet, ampak želimo strankam čim bolj celovito predstaviti vse podrobnosti vozila in odgovoriti na vsa njena vprašanja, poudarja Rok Florjanc.

Seveda so prodajalci na voljo tudi za telefonske pogovore, stranke odgovor na željena vprašanja prejmejo nemudoma (v živo). Po vplačilu bona v spletni trgovini ali preko predračuna, lahko stranka avtomobil prevzame najkasneje v roku enega meseca, ko bomo imeli poslovalnice ponovno odprte. Skozi celotni proces stranka dobi občutek varnega nakupa vozil, predvsem zaradi priporočenega dodatnega jamstva, ugodnega avto leasinga ter transparentne komunikacije.
 

Kaj se zgodi, ko stranka nakaže rezervacijski znesek?
Naj vam za začetek povem, kako sploh izgleda rezervacija vozil. Stranka si najprej izbere željeno vozilo, nato pa lahko izbira med dvema načinoma plačila rezervacije v višini 500 €.  Ko prejmemo znesek, stranki pošljemo potrdilo o plačilu in pošljemo bon. Izbrano vozilo lahko stranka prevzame en mesec po odprtju naših poslovalnic. V kolikor se stranka za izbrano vozilo ne odloči, lahko znesek uporabi za nakup drugega vozila iz naše celotne ponudbe (na zalogi kar 1.350 vozil).
 

Zaupajte nam, kako uspešna je akcija – online prodaja vozil?
Nadvse presenečeni smo nad izjemnim odzivom, že v prvih dneh po objavljeni akciji smo strankam rezervirali veliko več vozil, kot smo pričakovali. V zadnjih dneh pa je akcija izjemno uspešna in se vsem strankam zahvaljujemo za odličen odziv. Potrudili se bomo, da za vsako stranko najdemo pravo vozilo - seveda po odlični akcijski ceni! zaključi pogovor Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

 
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.