chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Volkswagen Car-Net App-Connect* (aktivacija - aktivacijska koda) pri Porsche Ljubljana
14.03.2019
AKCIJA

Volkswagen Car-Net App-Connect* (aktivacija - aktivacijska koda) pri Porsche Ljubljana

AKCIJA! App connect aktivacijska koda po znižani ceni - ugodnejša cena le do 30. 6. 2019!

car net

Volkswagen Car-Net App-Connect

Za visoko mero povezljivosti v avtomobilih znamke Volkswagen skrbi sistem imenovan App-Connect (Volkswagen Car-Net App-Connect aktivacijska koda, Car-Net Slovenija, VW App-Connect Code). V sklopu tega sistema vam je na voljo ogromno priročnih storitev in pa aplikacij, ki vam bodo vsakič znova na poti olajšale potovanje in življenje. Sistem v osnovu temelji na internetu, s pomočjo katerega za vas zbira najbolj aktualne podatke. Na voljo vam je več paketov, ki razširjajo funkcionalnosti vgrajenega sistema. Čisto vse v čemer uživate v vašem mobilnem telefonu, vam je zdaj na voljo tudi v vašem Volkswagnu. Še več funkcionalnosti vam ponujamo s paketom sistema Car-Net App-Connect. Tehnologijo App-Connect združujejo tri inovativne tehnologije, s katerimi lahko aplikacije za pametni telefon prikažete na zaslonu na dotik vašega multimedijskega sistema: MirrorLink®, Apple CarPlay™ in Android Auto™ družbe Google™ (ni na voljo v Sloveniji). Akcija velja samo do razprodaje zalog aktivacijskih kod Volkswagen Car-Net App-Connect oziroma najkasneje do 30.6.2019!

Nadgradite svoje vozilo Volkswagen z App-Connect

Ker vam želimo na tem področju ponuditi še več užitka in udobja, smo pripravili akcijsko ponudbo nakupa aktivacije za paket App-Connect. Ne glede na to, kako uporabljate vaše vozilo Volkswagen – z App-Connect ste na poti več kot le odlično povezani. Za uporabo tehnologije App-Connect morate imeti v avtomobilu nameščen kompatibilen multimedijski sistem. V osnovi je za omenjen sistem potreben multimedijski sistem Composition Media ali Discover Media. Ampak to še ni vse, saj mora omenjen multimedijski sistem podpirati tudi dodatne funkcionalnosti. Pokličite nas, da preverimo kompatibilnost, z veseljem vam bomo pomagali.

VROČA AKCIJA na kratko: App-Connect cena
 
V tej vroči ponudbi vam je na voljo tehnologija App-Connect, ki vam omogoča, da vaš pametni mobilni telefon povežete z multimedijskim sistemom vašega vozila Volkswagen. Akcija velja le do 30.6.2019 oziroma do razprodaje zalog!

AKCIJSKA CENA Volkswagen App-Connect le 185,75 € z vključenim 10 % popusta

Cena namestitve aktivacijskega dokumenta le 24,5 € z vključenim 30 % popusta  

Pokličite nas, da preverimo kompaktibilnost, z veseljem vam bomo pomagali.

Postopek namestitve Car-Net App-Connect sistema - VW Car-Net aktivacija
 
Za aktivacijo storitev Car-Net App-Connect je potreben nakup aktivacijskega dokumenta. Pred nakupom rezervirajte termin obiska, saj vam bo strokovno osebje Porsche Inter Auto v dobri uri opravilo postopek registracije in namestitve. 

Preberite si več informacij o tehnologijah Mirrorlink, Apple Car Play

Mirrorlink VW več informacij

Apple CarPlay več informacij

Prednosti Car-Net App-Connect, VW navigacija

Največja prednost tehnologije imenovane Car-Net App-Connect, ki vam jo predstavljamo v tem članku vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z multimedijskim navigacijskim sistemom . Največja prednost tega je, da boste lahko po vzpostavitvi povezave izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljali na zaslonu na dotik. Številne aplikacije na vašem mobilnem telefonu lahko obdelujejo informacije, ki jih pošilja vaše vozilo in s tem zagotovijo še dodatne funkcionalnosti. Ta sistem je na voljo tako za rabljena kot za nova vozila znamke Volkswagen. Ob te je potrebno poudariti, da se lahko za sistem odločite, kadarkoli, nakup ni pogoj za aktivacijo sistema, omenjeno si lahko zagotovite tudi pri rabljenem avtomobilu, seveda v kolikor je vse kompatibilno.

 

Volkswagen Car-Net App Connect navodila
 
Volkswagen Car-net App Connect je zelo preprost za uporabo. Več informacij si lahko ogledate tudi na tej spletni povezavi.

VIDEO: Car-Net App-Connect, kako sploh deluje?

 

Dodatne informacije in kontakti za nakup Volkswagen Car-Net App-Connect aktivacijska koda, VW App-Connect Code po AKCIJSKI ceni

PORSCHE LJUBLJANA: Bravničarjeva ulica 5, Ljubljana

tel.: 01 58 25 305 / 58 25 342

Volkswagen Car-Net App-Connect: Mirrorlink®, Apple CarPlay™

Tehnologija App-Connect vam bo predstavljala nove meje praktičnosti in enostavnosti. S to tehnologijo lahko pametni telefon ali tablico upravljate preko zaslona na dotik multimedijskega sistema vašega Volkswagna. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji se bodo vse kompatibilne aplikacije prikazale na zaslonu na dotik vašega vozila. Na voljo je kar nekaj aplikacij. Aplikacije pa lahko potem upravlja voznik preko multifunkcijskega volanskega obroča, tipk na armaturni plošči in preko zaslona na dotik multimedijskega sistema ali pa celo preko glasovnega upravljanja. Omenjeno tehnologijo je resnično enostavno uporabljati in tako je vožnja vsekakor bolj praktična! Ponujamo izpopolnjen sistem, ki je uporabniku prijazen in omogoča veliko različnih aplikacij. Če že uporabljate pametni telefon je nakup vsekakor prava izbira za vas, saj boste odkrili nove dimenzije povezljivosti. 

*Car-Net App-Connect je na voljo samo v kombinaciji z radiom Composition Media ali navigacijskim sistemom Discover Media. Car-Net App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink®, Apple CarPlay™ in Google Android Auto™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje. Vmesnik Car-Net App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect. Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon. 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.