NOVO V AVTOHIŠI
20.12.2019

REGISTRACIJA VOZIL LJUBLJANA - poslovalnica Porsche Verovškova, Ljubljana

V naši poslovalnici Porsche Verovškova lahko uredite vse v zvezi z registracijo vozil in podaljšanjem registracije, odjava vozil, itd.
REGISTRACIJA VOZIL

REGISTRACIJA VOZIL Ljubljana

Registracija vozil Ljubljana: V poslovalnici Porsche Verovškova v Ljubljani lahko opravite vse storitve povezane z registracijo novih in rabljenih vozil. Prihranite si čas z obiskom drugih registracijskih organizacij in uredite registracijo vozila pri nas v podružnici. Oddelek registracije vozil boste našli pri blagajni v salonu.

Registracija vozil - KONTAKT:

  • Naslov: Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
  • Kontakt: 01 530 36 18 ali 01 530 3519.
  • Delovni čas: 8:00 - 16:00 ure

V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z registracijo vašega vozila ali zavarovanjem, pokličite naši sodelavki, ki vam bosta z veseljem svetovali. 

PREVERITE: izračun registracije - hitro in enostavno si izračunajte stroške registracije. 

Postopek registracije novega vozila

Tehnični pregled pri novem vozilu ni potreben, je pa vozilo potrebno zavarovati, pri čemer vam naše prijazno osebje z veseljem pomaga. Ko predložite potrebne dokumente, dobite izdano novo prometno dovoljenje. Dobite dve novi tablici (ali 3, v kolikor imate lahki priklopnik) za vaše vozilo, ki imata ob doplačilu lahko napis po vaši izbiri. Plačati morate še letno dajatev za uporabo vozil v cestnem prometu - višina pa je odvisna od prostornine motorja.

Dokumenti potrebni za registracijo novega vozila

Da vozilo lahko registrirate, potrebujete:

  • račun ali kakšno drugo dokazilo o nakupu vozila (npr. leasing pogodba, soglasje, itd.)
  • dokazilo o skladnosti vozila s tehničnimi predpisi - homologacija,
  • osebni dokument za fizične osebe,
  • statistični obrazec za pravne osebe in
  • zavarovalno polico - potrdilo o zavarovanju avtomobilske odgovornosti.

Registracija vozil Ljubljana

Za informacije o registraciji vozil se lahko od ponedeljka do petka, od 8h do 16h, obrnete na naši strokovni sodelavki pri Porsche Inter Auto.

V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z registracijo vašega vozila ali zavarovanjem, pokličite naše sodelavce, ki vam bodo z veseljem svetovali.