WELTAUTO NOVICE
22.08.2019

Rabljena vozila Ljubljana

Rabljena vozila v Ljubljani: Das Welt Auto - pripravljena ponudba rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem: znanim poreklom in preverjeno zgodovino!
RABLJENI AVTOMOBILI

Rabljena vozila v Ljubljaniznamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche

Nakup rabljenega avtomobila je vedno naloga, ki zahteva veliko časa in potrpljenja. Pri rabljenih avtomobilih vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je dogajalo z njihovim drobovjem v preteklosti, katere so nevidne napake, ki se pokažejo šele čez čas, in koliko dodatnih stroškov vam bo ta avto prinesel. Ker je previdnost mati modrosti, pred nakupom rabljenega avtomobila ne smete zagrešiti nekaj glavnih napak.

Porsche Inter Auto je uradni trgovec vozil Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche. Pri nas boste našli največjo izbiro rabljenih vozil naših Volkswagen koncernskih znamk. Preverite zalogo pri Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Rabljena vozila LJUBLJANA, PORSCHE LJUBLJANA

Iščete dobro ohranjeno in preverjeno rabljeno vozilo? Poleg naših hišnih znamk, pa imamo v ponudbi seveda tudi ostale znamke in modele, ki so zelo priljubljeni.

Rabljena vozila JAMSTVO DAS WELTAUTO

Kupovanje rabljenega avtomobila v Porsche poslovalnicah pod znamko Das Welt Auto je gotovo manj stresno kot pri posamezniku. Nakup je precej manj tvegan, saj avtomobile strokovno in podrobno pregledajo, preden zapustijo poslovalnice. Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das Welt Auto so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stoji odlična blagovna znamka, kjer ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in videza vozila. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup, kot tudi svetuje vodja rabljenih vozil pri Porsche Ljubljana, Rok Florjanc.

PREVERI RABLJENA VOZILA

 

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Mihael
Dimnik

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks: