chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Preverite: VW Passat in Passat Variant akcija! – vse do -4.000 €* prihranka!
15.06.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

Preverite: VW Passat in Passat Variant akcija! – vse do -4.000 €* prihranka!

VW Passat in Passat Variant akcija: do 3.000 € prihranka in do 1.000 € bon za financiranje! Akcija velja do 30.6.2021.

VW PASSAT IN VW VARIANT - AKCIJA

Volkswagen Passat akcija 2021 - vozila na zalogi

VW Passat in Passat Variant akcija: si želite doživeti visoko raven udobja za boljšo kakovost življenja? Pri Porsche Inter Auto smo vam v sodelovanju s Volkswagen Slovenija pripravili nove dodatne ugodnosti za model VW Passat. Ob nakupu modela Passat izkoristite popust v višini do -4.000 € (popust -3.000 € in bon za financiranje v višini -1.000 €). Akcija traja do 30.6.2021 oziroma do razprodaje zalog.

KONTAKT: Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 392 204!

Preverite akcijsko ponudbo:

  • do -3.000 € prihranka
  • do -1.000 € prihranka v primeru financiranja in zavarovanja

VW Passat ali Passat Variant

Če tudi vi sodite med zelo zaposlene ljudi, ki so pogosto na službeni poti ali pa so odgovorni za vsakodnevne družinske obveznosti, vam je najbrž bistvenega pomena, da imate zanesljivo in udobno vozilo. VW Passat je še veliko več kot to: njegova naloga je, da vam olajša vsakdan. Zaradi intuitivnega upravljanja funkcij boste z vsako vožnjo doživeli udobje na najvišji ravni.

Image
Image

Eleganca in dinamika novega VW Passat ali Passat Variant

Posrečena kombinacija športnosti in harmoničnih linij: dinamični dizajn z ekspresivno svetlobno grafiko je tisto, zaradi česar Passat naredi suveren in samozavesten vtis. Notranja oprema ne skrbi le za udobje na najvišji ravni, ampak tudi za prijeten ambient. Poglavitna posebnost so med drugim izjemno kakovostni sedeži in dekorativni elementi. Opcijska ambientna osvetlitev z nastavljivo jakostjo skrbi za impresiven in edinstven občutek prostornosti. Passat navdušuje s svojimi praktičnimi funkcijami, ki k vašemu ugodju prispevajo tako na dolgih kot tudi na kratkih relacijah.

Najsodobnejša tehnologija vozil VW

Analogni svet nedvomno postaja stvar preteklosti. Zakaj ne bi potemtakem namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Inovativni digitalni merilniki ponujajo izjemno širok nabor informacij. Tako boste vedeli še kaj več kot le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju. Predstavljajte si, da se vaše sproščanje začne, še preden se odpravite na pot. Z opcijsko funkcijo Easy Open lahko z le rahlim zamahom noge odprete električni pokrov prtljažnika. Pri Volkswagnu smo pod imenom IQ.DRIVE združili vse inteligentne asistenčne sisteme. Vse, ki so v ponudbi že danes, ki jih razvijamo za jutri in ki jih še raziskujemo za prihodnost. IQ.DRIVE je istočasno tudi sinonim za inovativne ideje, ki so jasno naravnane na vaše udobje in vašo varnost.

Spoznajte še novega VW Polo 2021 in novega VW Tiguan Allspace 2021!

Image

Pogoji akcije

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1000 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_2021. Več na www.porscheleasing.si. **Višina prihranka je odvisna od modela. Ponudba velja do vključno 30.6.2021. Slike so simbolne.

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Ljubljana

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.