VARNOST
12.08.2020

POPRAVILO TOČE LJUBLJANA

POPRAVILO TOČE LJUBLJANA. Popravilo in prijava toče poteka hitro in enostavno. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu.
POPRAVILO TOČE LJUBLJANA KOPER MARIBOR

POPRAVILO TOČE LJUBLJANA
Popravilo toče in prijava škode, ki je posledica toče je mogoča pri nas brez obiska zavarovalnice saj so poslovalnice Porsche uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner Triglav, Sava in Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode - toče. 

Porsche Inter Avto servis - pooblaščeni servis vozil VW, Audi, SEAT, Škoda in Porsche..

TOČA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA
Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

  • PORSCHE LJUBLJANA: 01 58 25 370, g. Samo
  • PORSCHE VEROVŠKOVA: 01 530 36 10, g. Primož

Hitri koraki do popravljenega vozila
Prijava škode je obvezna v treh dneh od nastanka škode in jo lahko prijavite direktno pri nas. Zatem nastopimo mi, saj kot pogodbeni servis in partner zavarovalnic Triglav, Sava in Porsche zavarovanja za vas ocenimo škodo in popravimo vaše vozilo. Prav tako za vas uredimo vse formalnosti in za vas na zavarovalnico vložimo odškodninski zahtevek. V času popravila vam nudimo tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem. Vaše vozilo bo kvalitetno in strokovno popravljeno v najkrajšem možnem času!

Pogodbeni servis in partner Sava, Triglav, Porsche zavarovanje
Prijavite škodo brez obiska zavarovalnice. Smo uradni pogodbeni servis za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche zavarovanje. Kot pogodbeni partner Triglav, Sava in Porsche lahko pri nas opravite tudi cenitev škode.

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:

Potek prijave poškodbe toče na avtomobilu
Celoten servisni proces poteka hitro in enostavno. Najprej poslikamo poškodovane dele vozila in nato opravimo cenitev poškodovanih delov na avtomobilu. Prijazni in visoko usposobljeni strokovnjaki vam svetujejo glede nastale škode, hkrati pa vam z nasveti pomagajo pri odločitvi, ali je sploh smiselno uveljavljati polico za zavarovanje kaska, če gre za manjšo poškodbo. Po ureditvi vseh formalnosti s servisa zavarovalnici pošljemo odškodninski zahtevek.

Svetlobni tunel - najbolj napreden pregled in popravilo poškodovanih vozil

HLADNO POPRAVILO TOČE LJUBLJANA

Svetlobni tunel - najbolj napreden pregled in popravilo poškodovanih vozil
Svetlobni tunel v naših delavnicah PORSCHE INTER AUTO nam omogoča najbolj dovršeno in popolno oceno stanja poškodb na vašem vozilu. Svetlobni tunel predstavlja organiziran sistem ocenjevanja. Le uporaba najbolj naprednih tehnologij nam omogoča natančen pregled vseh luknjic in udrtin na vašem vozilu, prav tako pa nam omogoča tudi pregled nad opravljenim delom - gre za najvišjo stopnjo končnega pregleda vozila po popravilu!

PREDNOSTI uporabe svetlobnega tunela:

  • hitrejše popravilo
  • izjemno natančen pregled napak in opravljenega dela (končni pregled vozila)
  • odkrijemo tudi najmanjše poškodbe na vozilu