chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

 1. Novice
 2. AUDI SERVIS: kvaliteten avtoservis za vašega Audija
17.05.2022
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

AUDI SERVIS: kvaliteten avtoservis za vašega Audija

Audi servis: odločite se za vrhunski avtoservis za zanesljivo delovanje vašega vozila Audi in izkoristite ugodnejšo ponudbo za vozila starejša od štiri let.

Audi servis

AUDI SERVIS  - pooblaščeni servis Audi

AUDI SERVIS: v Ljubljani, Kopru in Mariboru lahko svojega Audija zapeljete na kar 5 vrhunskih pooblaščenih servisov, ki vam zagotavljajo vrhunske storitve in strokovno osebje. Vsak avtomobil potrebuje redno in kvalitetno vzdrževanje za čim daljšo življenjsko dobo, ohranjanje vrednosti ter nenazadnje za varno vožnjo v kateri lahko maksimalno uživate.

KONTAKT: za vse dodatne informacije pokličite 041 392 204!

Na pooblaščenem servisu Audi Slovenija vam ponujamo samo najboljše za vas in vaše vozilo Audi - celovite storitve, ki vam omogočajo brezskrben užitek na vsaki poti. Poleg kvalitetne tehnične podpore vam zagotovimo še izključno originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu. Na ta način vaš Audi ostane 100% original, ohrani svojo vrednost ter vam še naprej zagotavlja varno in zanesljivo vožnjo.

AUDI MENJAVA OLJA - kaj vse se zamenja?

AUDI MENJAVA OLJA - z menjavo olja vsako leto oziroma vsaki dve leti poskrbi (long life servisni interval), da je motor vedno v optimalni formi. Na prvem mestu se pri malem servisu opravi menjava olja in oljnega filtra. Poleg motornega olja se tako zamenja še oljni filter, ki je bistven za ohranjanje čistega motornega olja ter zagotavljanje njegove daljše življenjske dobe. (1)

Oljni filter se menja istočasno kot olje, ker se v njem naberejo saje, kovinski delci in prah. Poleg servisa se opravi še diagnostika, ki opozori na morebitne težave.

 • redni servis Audi
 • profesionalno motorno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročev
 • delo menjave olja
 • 2-letno jamstvo na delo in material
 • asistenca Porsche Slovenija

AUDI VELIKI SERVIS - menjava zobatega jermena

AUDI VELIKI SERVIS - nasprotno pa je veliki servis Audi večji poseg, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Veliki servis Audi oziroma menjava zobatega jermena je izjemno pomemben servis za vaše vozilo. Zobati jermen je namreč nepogrešljiv del motorja, istočasno pa se nenehno sooča s hudim naporom. Ponujamo vam še menjavo amortizerjev in servis zavor za maksimalno varnost na cesti.

 • originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine
 • delo menjave zobatega jermena
 • 2-letno jamstvo na delo in vgrajene dele
 • asistenca Porsche Slovenija
Image

UGODEN SERVIS AUDI - Varčevalni paketi Vedno vredno

Varčevalni paketi Vedno Vredno zagotavljajo vsem vozilom Audi starejšim od štirih let še ugodnejši avtoservis Seat za brezskrbno mobilnost. Za vse voznike vozil Audi smo pripravili ugodnejše servisne pakete Vedno Vredno za vozila starejša od štirih let za brezskrbno mobilnost in užitek v vožnji. Na ta način pri servisu Audi privarčujete.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.