IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
07.09.2018

Pri Porsche Ljubljana vam ponujamo veliko izbiro novih in rabljenih vozil Volkswagen Touran

Kos vsemu
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

Družine imajo zelo natančne predstave o tem, kakšen mora biti avtomobil, ki je optimalno prilagojen njihovim potrebam in željam. Zaradi otrok potrebujejo veliko prostora za razgibano življenje. In veliko predalov ter drugih mest za odlaganje in shranjevanje. Pa prilagodljivost. Po možnosti za kar največ otrok ali odraslih. In varnost, saj pri tej točki ne sme biti nikakršnih kompromisov. Na osnovi teh parametrov je Volkswagen razvil model Touran – avtomobil, ki zmore vse.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Za vožnjo do atletskega stadiona, šole, vrtca ali na dopust je to najbolj priljubljeni enoprostorec v Nemčiji in eden izmed treh najuspešnejših svoje vrste v Evropi. In ker je tako praktičen, ga imajo radi tudi vsi tisti, katerih otroci so se že odselili od doma. Vozniki, ki radi sedijo visoko in udobno, obenem pa v Touranu cenijo prilagodljivost in intuitivno upravljanje. Od premierne predstavitve leta 2003 se je za ta Volkswagen odločilo več kot 1,9 milijona ljudi.


Preveri zalogo vozil Volkswagen Touran pri Porsche Ljubljana:

 

Tretja generacija Tourana izstopa s športnim videzom. Zaznamuje ga markantna in precizna oblikovna podoba, ki povzema manj izrazito podobo predhodnika, a je hkrati lahkotnejša. Tudi notranjost je popolnoma prenovljena, z novo razvitimi plosko zložljivimi sedeži s pritrdišči Isofix na vseh sedežnih mestih pa jo je mogoče prilagoditi različnim potrebam. S prostornino prtljažnika 1.040 litrov in skupno 47 predali je Touran popolni spremljevalec na vsakodnevnih poteh.

Volkswagen v slogu tihe revolucije z vsako novo modelno generacijo izpopolni tudi varnostno zasnovo svojih modelov. In to seveda velja tudi za Tourana. Višjo raven pasivne in aktivne varnosti je Volkswagen tu med drugim dosegel z uporabo jekel visoke trdnosti pri naletno izboljšani karoseriji, s skupno devetimi varnostnimi blazinami, podvozjem, ki je primerljivo s podvozjem osebnih vozil, ter s široko paleto novih asistenčnih sistemov, ki v tem avtomobilskem razredu lahko služi za zgled.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Volkswagen Touran Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Luka
Dolenc

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Tomaž
Anžin

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Dejan
Stefanov

Vodja prodaje Volkswagen