chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Pri Porsche Ljubljana vam ponujamo veliko izbiro novih in rabljenih vozil Volkswagen Tiguan
08.09.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Pri Porsche Ljubljana vam ponujamo veliko izbiro novih in rabljenih vozil Volkswagen Tiguan

Popolna kombinacija moči in elegance

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Design aktualne generacije modela Tiguan predstavlja popolno kombinacijo moči in elegance, saj je Tiguan zasnovan kot vezni člen med urbanim okoljem in brezmejnimi pokrajinami ter med poslovnim svetom in prostim časom. Proporcionalna razmerja karoserije so izrazito športna, dizajn pa je karizmatičen iz vseh zornih kotov, vendar ob tem ne trpi uporabnost tega modela.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Vsi razpoložljivi motorji so ob želji kupca lahko povezani s sistemom 4MOTION Active Control, kjer lahko voznik štirikolesni pogon še bolj individualno in enostavno prilagaja vsem mogočim pogojem uporabe vozila. Pri cestnem voznem programu lahko preko sistema za izbiro voznega profila izbirate med petimi nastavitvami. Povsem vseeno je, ali se podajate na hitro cesto ali na zasneženo cestišče - z opcijskim sistemom 4MOTION Active Control so vam na voljo posebni vozni profili, prilagojeni najrazličnejšim voznim situacijam.


Preveri zalogo vozil Volkswagen Tiguan:

 

 

Zaradi suverene zasnove pogona je Tiguan kos priklopnim obremenitvam do 2.500 kg. Vlečna kljuka je mehansko pomična, sprostiti pa jo je mogoče z električnim stikalom. Pri priklopu prikolice vam je lahko v pomoč kamera za vzvratno vožnjo Rear View, ki jo je mogoče naročiti kot dodatno opremo. Kamera znotraj omejenega vidnega polja snema območje za vozilom in posnetke prenaša na zaslon multimedijskega sistema. Manevriranje s prikolico si lahko občutno poenostavite z opcijsko asistenco Trailer Assist, ki jo preprosto aktivirate z gumbom za nastavljanje zunanjih ogledal.

Spletne storitve omogočajo nove razsežnosti uporabe raznovrstnih storitev - med drugim avtomatsko javljanje nezgod, spletne prometne informacije in informacije o parkiriščih ter poročilo o stanju vozila. Preko vmesnika App-Connect se lahko vsi aktualni pametni telefoni z operacijskimi sistemi Apple ali Android povežejo s funkcijami multimedijskega sistema v vozilu in celo tablični računalniki lahko s pomočjo aplikacije Media Control postanejo integrativni del vozila.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Volkswagen Tiguan Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Luka
Dolenc

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Tomaž
Anžin

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Dejan
Stefanov

Vodja prodaje Volkswagen
Mobilna številka: +386 31 357 419
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.