chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. PRENOVLJENI SALON Porsche Verovškova SEAT
20.01.2020
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

PRENOVLJENI SALON Porsche Verovškova SEAT

V naši drugi poslovalnici v Ljubljani, so pred kratkim popolnoma prenovili salon SEAT pri Porsche Verovškova! Obiščite novi SEAT salon!

SEAT LJUBLJANA PORSCHE VEROVŠKOVA

KUPUJETE VOZILO ZNAMKE SEAT?
Ravno prejšnji mesec so pri PORSCHE VEROVŠKOVA za Vas končali celovito prenovo salona SEAT . Zaradi svežega in vabljivega videza se boste v novem salonu počutili kot doma. Sprehodite se po salonu, oglejte si nove modele in si z novim modeli zapeljite na testno preizkušnjo.

Za vas smo popolnoma prenovili naš salon SEAT, saj se zavedamo, da je obisk salona prvi dejanski stik z znamko. Notranjost saona je sedaj veliko bolj odprta, sodobno zasnovana in zaradi svežega in privlačnega videza je predvsem bolj domačna. Kakovost salona v vsaki podrobnosti izraža našo profesionalnost in uvidevnost so strank.

SEAT RABLJENA VOZILA
Če iščete odlično ohranjeno vozilo znamke SEAT, potem si oglejte našo zalogo vozil SEAT RABLJENA VOZILA na naši strani www.porscheinterauto.net.


SEAT TESTNA VOZILA
V naši ponudbo vam lahko ponudimo tudi TESTNA VOZILA SEAT oz. službena vozila SEAT iz našega voznega parka Porsche Inter Auto. Če iščete odlično ohranjeno vozilo znamke SEAT, potem si oglejte našo zalogo službenih vozil na naši strani www.porscheinterauto.net.

Ne odlašajte, vljudno vabljeni v nove prostore znamke SEAT, preizkusite nove modele, se pogovorite s svetovalci, radi bi vas navdušili za nove tehnologije in modele vozil.
 
Vas zanima več?
Preberite si intervju z vodjem prodaje znamke SEAT pri Porsche Verovškova, g. Damjan Žumer, glede vizije znamke SEAT in novosti, ki prihajajo v naslednjih letih v salone SEAT. Preberite tukaj.
 
 

Kaj je novega v salonu SEAT Porsche Verovškova?

Podjetje Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Verovškova v Ljubljani je eden izmed glavnih avtocentrov v Ljubljani in med drugim zastopa tri najbolj priljubljene znamke: Audi, Škoda in SEAT. Znamka SEAT je ena izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk v Sloveniji. V zadnjem času je (znamka) predstavila veliko novih modelov in doživela prenovo skorajda vseh modelov v ponudbi, naslednje leto pa pričakujemo naslednika enega najbolj prodajanih modelov, popolnoma novi SEAT Leon.

Vizija znamke SEAT pri Porsche Verovškova je jasna, želimo postati največji trgovec z vozili SEAT na območju Slovenije in strankam ponuditi najboljšo prodajno izkušnjo (ki jo lahko stranka doživi). Za natančnejše odgovore smo prosili vodjo prodaje znamke SEAT pri Porsche Verovškova, gospoda Damjana Žumra, ki nam je v intervjuju zaupal, katere novosti nas v prihodnje čakajo v salonu SEAT Porsche Verovškova.  

> Odlični akcijski pogoji nakupa vozil
> Prijazna ekipa, ki vam bo z veseljem svetovala
> Za testno vožnjo na voljo vsa vozila iz ponudbe
> Popolnoma prenovljen salon za najboljšo izkušnjo svetovanja

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.