NASVETI
30.09.2020

ODKUP VOZIL LJUBLJANA

Odkup vozil v Ljubljani, hitro in ugodno, brez komplikacij. Za vas imamo odlično ponudbo za zamenjavo staro za novo ali staro za staro!
ODKUP VOZIL

ODKUP VOZIL LJUBLJANA, hitro in enostavno!
Ste si v naši poslovalnici ali na naši strani www.porscheinterauto.net ogledali vaše novo vozilo in bi radi vaše rabljeno vozilo čim prej spraviti v promet? Ne izgubljajte časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem … in seveda kupom administracije. Pri Porsche Inter Auto imamo za vas super ponudbo za odkup vozila. Naj vas ob nakupu novega ne skrbi prodaja vašega starega avtomobila.

Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri cenitvi vozil, odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro. 

AVTO OGLASI LJUBLJANA podjetja Porsche Inter Auto, pri nas vedno najdete pravo vozilo! Naše podjetje je v Sloveniji največji trgovec z vozili, s petimi poslovalnicami. Pri nas lahko kupite nova, TESTNA VOZILA in RABLJENA VOZILA znamk 

> Volkswagen, 
> Audi, 
> SEAT, 
> Škoda in 
> Porsche,
kot tudi mnoge druge znamke. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli raznoliko ponudbo – RABLJENI AVTOMOBILI z tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo.

ODKUP VOZIL - PREDNOSTI 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru »staro za novo«;
 • posebno ugodno akcijsko financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
 

Odkup vozil Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Ptuj, Celje

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozila. Možna tudi komisijska prodaja vašega vozila po dogovoru ali poplačilo vašega leasinga ali kredita in takojšen odkup.

Postopek odkupa vozil, najhitrejši odkup vozila - HITRO in ENOSTAVNO!

Vsako vozilo, ki ga pripeljete na cenitev, strokovno pregledamo in določimo odkupno ceno na podlagi dejanskega stanja vozila, prevoženih kilometrov, servisne knjižice, nekaramboliranosti vozila, ter leta izdelave. Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. po odkupu vozil. Možna tudi komisijska prodaja vašega vozila po dogovoru. Glede postopka cenitev vozil se prosim obrnite na naše prodajne svetovalce.

Odkup vozil, menjava staro za novo ali staro za staro

Ste si na naši spletni strani www.porscheinterauto.net ali www.dasweltauto.si ogledali rabljeno, službeno ali novo vozilo in bi radi dali v račun svoje vozilo? Dogovorite se z našimi sodelavci za menjavo staro za novo ali staro za staro. Verjamemo, da vam bomo lahko ponudili najboljšo ponudbo pri menjavi. (2)

Storitve, ki jih ponujamo v Porsche poslovalnicah:

 • odkup vseh vozil in vseh znamk,
 • menjava staro za staro,
 • menjava staro za novo,
 • gotovinski odkup rabljenih vozil,
 • poplačilo vašega leasinga ali kredita in takojšen odkup,
 • ogled kjerkoli v okolici Ljubljane, Kopra in Maribora (ali po dogovoru),
 • nudimo dobro gotovinsko plačilo,
 • za blagovne znamke Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT in Porsche nudimo največ

Novosti pri Porsche Inter Auto 2020-2021
V letošnjem letu pričakujemo v naših salonih veliko novosti: VW GOLF 8VW ID3ŠKODA OCTAVIA 2020, AUDI E-TRON SPORTBACK, SEAT LEON 2020. ŠKODA ENYAQ