chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi VW T-Cross (2019). Začetek prodaje marec 2019 pri Porsche Ljubljana!
15.01.2019
MOBILNOST IN VOLKSWAGEN

Novi VW T-Cross (2019). Začetek prodaje marec 2019 pri Porsche Ljubljana!

Novi T-Cross (2019) povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: dolgi pokrov motornega prostora in široka mreža hladilnika mu dajeta markantno podobo. S svojo izrazito karoserijo ta multitalent povsod naredi odličen vtis: v mestu, pri vsakodnevni uporabi in na terenu.

2019 Novi Volkswagen T-Cross

Volkswagen s T-Crossom predstavlja še en SUV-model: krajši in zato primernejši za mestno vožnjo kot T-Roc, kompaktnejši kot Tiguan. Ralf Brandstätter, operativni direktor znamke Volkswagen, je ob svetovni premieri v Amsterdamu dejal: "Danes bomo T-Cross predstavili kar trikrat – pred nekaj urami smo ga razkrili v Šanghaju, v Sao Paulu pa ga bomo zvečer. S tem smo pokazali, kako pomemben je T-Cross kot pravi globalni produkt za znamko Volkswagen."

Novi T-Cross 2019 ima veliko prednosti - doživite ga pri Porsche Ljubljana
Osnova za T-Cross je prečna modularna platforma (MQB), ki omogoča, da je gnana sprednja prema nameščena daleč spredaj. Pri skupni dolžini vozila 4,11 m je medosna razdalja, ki meri 2,56 m, dolga, kar je pogoj za prostor¬no notranjost z dovolj prostora za do pet oseb. Za največjo prilagodljivost v notranjosti vozila skrbi zadnja sedežna klop, ki je vzdolžno pomična za 14 centimetrov – po želji za več prostora za noge ali za večjo prostornino prtljažnika. Prostornina prtljažnika znaša od 385 do 455 litrov. Naslonjalo zadnjih sedežev, ki je delno ali v celoti zložljivo, omogoča, da z le nekaj potezami ustvarite ravno prtljažno površino s kapaciteto do 1.281 litrov.

Za novi T-Cross so na voljo štirje turbomotorji, trije bencinski in en dizelski. Trivaljna bencinska motorja 1.0 TSI s filtrom za trdne delce imata moč 70 kW (95 KM) oziroma 85 kW (115 KM). Najmočnejši je štirivaljni motor 1.5 TSI z močjo 110 kW (150 KM). Ponudbo dopolnjuje štirivaljni dizelski motor 1.6 TDI z močjo 70 kW (95 KM). Vsi motorji ustrezajo najnovejšemu izpušnemu  standardu Euro 6d-TEMP.

Volkswagen zaloga vozil 2019 pri Porsche Inter Auto:

Novi T-Cross je serijsko opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi, ki so bili doslej rezervirani samo za vozila višjih razredov. Ti sistemi – skupaj z odličnimi naletnimi lastnostmi in učinkovito zaščito potnikov – povečujejo varnost, zmanjšujejo nevarnost trčenja in izboljšujejo udobje med vožnjo. V serijsko opremo so vključeni sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in zaznavanjem pešcev, asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, asistenca za speljevanje na klancu, proaktivni sistem za zaščito potnikov ter asistenca za menjavanje voznega pasu s senzorjem za mrtvi kot in z njim kombinirana asistenca za odparkiranje. Opcijsko so na voljo sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, avtomatsko uravnavanje razdalje ACC in parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist. 

Novi T-Cross nudi povezavo z zunanjim svetom na najvišji ravni. Upravljanje in individualizacija funkcij sta zasnovana intuitivno. Pametni telefon je mogoče polniti indukcijsko, do štirje USB-priključki pa skrbijo za digitalno udobje.

Volkswagnova ofenziva športnih terencev
Volkswagen z novim T-Crossom pospešuje svojo svetovno ofenzivo šport¬nih terencev. Začela se je leta 2016 z aktualnim Tiguanom. Leta 2017 sta sledila Tiguan Allspace, ki ima lahko do sedem sedežev, in kompaktnejši T Roc. Prav tako sta leta 2017 na trg prišla Atlas, ki je bil razvit za ZDA, in njegov kitajski sestrski model Teramont – oba s sedmimi sedeži. Leta 2018 je družba Volkswagen of America predstavila dve študiji Atlasa, Cross Sport in Tanoak. Na Kitajskem je svetovno premiero doživel novi Touareg, ki ga spremljata dva prihodnja SUV-ja za Kitajsko: zmogljivi družinski SUV Tharu in srednje velik napredni SUV Tayron. Pogled v prihodnost: leta 2020 bo na trg prišel prvi Volkswagnov SUV z izključno električnim pogonom – ID. Crozz. Z razpoložljivim razponom modelov od T-Crossa do ID. Crozza bo Volkswagen takrat imel eno največjih ponudb SUV-jev na svetu in bo prisoten v skoraj vsakem segmentu.

Več o modeli lahko preverite na naslovu https://www.volkswagen.si/t-cross-1 

Pri Porsche Inter Auto vas želimo navdušiti na nove modele znamke Volkswagen. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu nvega modela Volkswagen T-Cross.

Porsche Ljubljana, Bravničarjeva ul. 5, 1000 Ljubljana

Damjan
Žumer

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Danijel
Kastelic

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Christian
Klobasa

Pozicija
Mobilna številka:
Faks:

Luka
Dolenc

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Tomaž
Anžin

Prodajni svetovalec Volkswagen
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.