chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Letne pnevmatike Continental 2022 - preverite ponudbo!
26.04.2022
SERVISNE NOVICE

Letne pnevmatike Continental 2022 - preverite ponudbo!

Letne pnevmatike Continental so proizvedene le iz najkakovostnejših materialov in skoraj vedno postavljajo nove standarde v svojem razredu.

Letne gume

Letne pnevmatike Continental 2022 - preverite ponudbo!

Za vas smo v našo spletno trgovino shop.porscheinterauto.net dodali nove letne pnevmatike za leto 2022! Zagotovite si nove letne pnevmatike za brezskrbno vožnjo v poletnih mesecih.

TOP PONUDBA pnevmatik Continental - odlični rezultati testov (1):

Akcijska ponudba letnih gum Continental 2022 na podlagi številnih izkušenj vam bomo z veseljem odlično svetovali pri nakupu pnevmatik, ki vam najbolj ustrezajo. Naši izkušeni strokovnjaki pri svetovanju najprej upoštevajo vse pomembne dejavnike, ne samo tip avtomobila, pač pa tudi način vožnje, po kakšnih cestah se avtomobil največ vozi in koliko kilometrov sploh opravi.

KONTAKT: za nakup pnevmatik nas pokličite 041 392 204 ali nam pišite na mail.

Image

Continental PremiumContact 6 in SportContact 7

Continentalova modela PremiumContact 6 in SportContact 7 ponovno dokazujeta, da je v tehnologiji pnevmatik še vedno dovolj prostora za skoke.

Continental PremiumContact 6 - maksimalno zaviranje na mokrem in več prevoženih kilometrov zaradi gumenih zmesi s siliko. Več prevoženih kilometrov zaradi zmogljive naležne ploskve, ki obenem ponuja visoko raven udobja. Športna vožnja z vsakim avtomobilom po zaslugi zasnove profila, ki zagotavlja odlično vodljivost

Continental SportContact 7 pnevmatike so bile zasnovane tako, da lahko uživate v vožnji.  Z varnim in stabilnim obnašanjem med vožnjo po mokrih in suhih podlagah vas navdaja z občutkom zaupanja.
Popolno vzajemno učinkovanje izredno mehke gumene zmesi BlackChili in izredno togega profila za dolgotrajen, neprimerljiv užitek v vožnji. Posebej prilagojena za vsak posamezen razred vozil, da vam lahko nudi tisti značilen občutek SportContact.

Letne pnevmatike po znamkah - preverite akcijsko ponudbo

LETNE PNEVMATIKE - Preverite najcenejše pnevmatike v Sloveniji. Na voljo imate gume več priznanih znamk, kot npr. Barum, Continental in Semperit. V naši ponudbi boste našli le najkakovostnejše gume teh proizvajalcev, ki so prestale zahtevne teste. 


Test letnih pnevmatik 2022 - preverite najnovejše rezultate

pri Continentalu se lahko pohvalijo, da so največkrat nagrajene pnevmatike, ki se redno testirajo s strani neodvisnih mednarodnih revij. Od leta 2007 so Continentalovi izdelki prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Podjetje je zaupanja vredno, prizadevajo si odličnost in varnost, garantirajo kvaliteto.

Poleg tega je podjetje dobilo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj ter izglasovano je bilo za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, kot sta ADAC (2)AutoBild (3) ter AutoZeitung (4)

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.