chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

 1. Novice
 2. Kje v Sloveniji je najboljši VW servis?
23.07.2021
SERVISNE NOVICE

Kje v Sloveniji je najboljši VW servis?

VW SERVIS: odločite se za kvalitetne servisne storitve, da bo vaš Volkswagen vedno v najboljši formi!

VW SERVIS

VW SERVIS: Privoščite vašemu Volkswagnu le najboljše in ga odpeljite na VW SERVIS na katerokoli od kar 5 lokacij po Sloveniji: VW SERVIS LJUBLJANA, VW SERVIS KOPER ali VW SERVIS MARIBOR – kar vam je najbližje! Porsche Inter Auto vam ponuja 5 vrhunskih pooblaščenih servisov po Sloveniji, ki vas ne bodo razočarali.

Na pooblaščenem servisu VW bodo poskrbeli za najboljšo formo vašega jeklenega konjička, ki vam bo na ta način še dolgo zanesljivo služil. Redni servis VW oziroma menjava olja VW vam bo vsako leto zagotovila redno vzdrževanje vašega vozila, nasprotno pa veliki servis VW, ki se ne opravlja vsako leto, pomeni nekoliko večji poseg v avtomobil.

KONTAKT: Za rezervacijo servisnega termina nas pokličite na telefonsko številko 041 392 204! Z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj se zamenja pri malem servisu VW?

 • profesionalno motorno olje
 • originalni oljni filter Volkswagen
 • delo menjave olja
 • test akumulatorja
 • asistenca Porsche Slovenija Volkswagen
 • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele

Menjava olja VW ali redni servis VW

Redni servis VW v prvi vrsti poskrbi za menjavo olja ter oljnega filtra. Preveri se tudi vse filtre, ki se jih zamenja po potrebi. Servis Volkswagen se tako opravi v razmeroma kratkem času, traja nekje do 30minut.

Redno servisiranje vašega Volkswagna je potrebno nekje na vsakih 15.000 kilometrov oziroma enkrat letno, saj olje v veliki meri izgubi svoje prvotne lastnosti, kar lahko v primeru prepozne menjave vpliva na mehanske poškodbe motorja zaradi slabega podmazovanja. Na kakovost olja vpliva tudi način in povprečna dolžina vožnje. Redno menjavanje olja je tako bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo vašega vozila brez dodatnih nepotrebnih stroškov. (1)

Image

Menjava olja VW cena

Privoščite svojemu VW odličen VW servis za vaše vozilo po ugodni ceni:


Za še ugodnejši servis, pa smo za vsa vozila Volkswagen, starejša od 4 let, pripravili ugodne servisne pakete Vedno Vredno, s katerimi boste močno privarčevali. Za pripravo ponudbe pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Kakšne so prednosti servisiranja na pooblaščenem servisu?

Prva izstopajoča prednost je nedvomno 2-letna garancija na delo menjave olja kot tudi na originalne dele. Ob rednem servisu pri Porsche Inter Auto ohranite tudi VW asistenco. S storitvijo imenovano Asistenca Porsche Slovenija – Volkswagen vam z veseljem in brezskrbno nudimo profesionalno in kakovostno pomoč na cesti v primeru okvare ali nezgode. Za vas je pomoč na voljo 365 dni v letu, tudi ponoči in po vsej Sloveniji ter po celotni Evropi.

Poleg tega vam pooblaščeni servis zagotavlja najkvalitetnejše storitve, saj imajo naši serviserji leta izkušenj, kar jim omogoča natančno poznavanje vozil Volkswagen. Naši serviserji uporabljajo le najnovejša orodja ter so neprestano povezani z matično tovarno, kar jim omogoča razrešitev vseh težav. Z veseljem vam bodo prisluhnili in vam zagotovili varno in zanesljivo vozilo na VW servisu!

Image

Kaj vključuje veliki servis VW?

 • originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine
 •  vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine
 •  2-letna garancija na delo in material – podaljšanje Asistence Porsche Slovenija


Veliki servis VW je nekoliko večji poseg v vaše vozilo, ki zajema menjavo zobatega jermena, napenjalcev jermena in vodne črpalke. Menjava zobatega jermena je izjemno pomemben servis, saj se zobati jermen nenehno sooča z velikimi napori in opravlja izjemno težko delo, posledično pa je zelo obremenjen. Za pravilno delovanje avtomobila je tako nujno, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena, saj lahko poškodovani jermen povzroči resne poškodbe motorja. (2)

Kako poteka menjava zobatega jermena VW?

Postopek menjave zobatega jermena VW najprej vključuje servisni pregled, kjer se določi vse potrebno za zamenjavo, potem pa strokovnjak opravi menjavo zobatega jermena, ki vključuje originalni zobati jermen, črpalko hladilne tekočine, in garnituro zobatega jermena.

Kdaj veliki servis VW?

Za vsa vozila VW boste našli natančen podatek za menjavo zobatega jermena v servisni knjižici vašega VW avta. Največkrat se veliki servis opravlja med 100 in 200 tisoč kilometri, odvisno od starosti zobatega jermena. Za čim boljšo zanesljivost vašega VW-ja, se čimprej naročite na servisni pregled, kjer bodo naši usposobljeni strokovnjaki preverili stanje vašega zobatega jermena.

Za brezhibno varnost na cesti, pa preverite še zavorne ploščice VW!

Image

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 


Porsche Ljubljana

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.