chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. ČLANEK O NAŠI AKCIJI TUDI NA DELO.SI / Bon za rezervacijo rabljenega avta
04.04.2020
WELTAUTO NOVICE

ČLANEK O NAŠI AKCIJI TUDI NA DELO.SI / Bon za rezervacijo rabljenega avta

Ideje v času, ko so prodajni saloni zaprti: rezervacija na razdaljo in videoogled avtomobila.

ONLINE REZERVACIJA VOZILA

Bon za rezervacijo rabljenega avta  

Tako kot še marsikaj so že nekaj časa avtomobilski prodajni saloni zaprti, seveda ni možna niti prodaja rabljenih avtomobilov. A vendarle – če temu lahko rečemo – priprave, ko bo vse to znova steklo, potekajo.

Med drugim omenjajo tudi ... 

Pojavila pa se je še kaka nova ideja. Tako so pri Porsche Inter Auto uvedli spletno prodajo bonov, s katerim si lahko stranka rezervira avtomobil, ki ga bo morda kasneje, ko bo to možno, kupila. Kot pravi Rok Florjanc, vodja tamkajšnje prodaje rabljenih vozil, je preživljanje prostega časa doma povečalo obisk na njihovih spletnih straneh. Gre za spletno prodajo bona za 500 evrov, na podlagi plačila katerega izbrano vozilo umaknejo iz prodaje.

Na naše vprašanje, kako naj bi se nekdo odločil, da bo rabljeni avtomobil rezerviral, če ga ne more preizkusiti v živo (poslovalnice so zaprte, testne vožnje niso mogoče), je sogovornik dejal, da so vzpostavili možnost videoogleda in spletnega pogovora s prodajalcem, uporabljajo aplikacije skype, whatsapp, viber in facetime. Po vplačilu bona, kar se stori v njihovi spletni trgovini ali preko predračuna, mora stranka avtomobil kupiti najkasneje v roku enega meseca, ko bodo njihove poslovalnice ponovno odprte. Če se za izbrano vozilo ne odloči, lahko znesek uporabite za nakup vozila iz njihove celotne ponudbe. 

Celoten članek lahko preberete na strani www.delo.si. 

Sedaj si lahko rezervirate svoje vozilo prek spleta!

Preživljanje prostega časa doma je povečalo tudi obisk na naših spletnih straneh. Ker so naše poslovalnice trenutno zaprte, omogočamo vsem strankam, da si prek online ezervacije zagotovijo vozilo iz naše ponudbe po ugodnejši ceni. 


Kako poteka akcija?

Rezerviraj svoje sanjsko vozilo na spletu in si ZAGOTOVI AKCIJSKO CENO! Velja za vse online rezervacije izbranih rabljenih vozil na strani www.porscheinterauto.net. Akcija velja za spletne rezervacije opravljene do 30. 04. 2020. Prevzem vozila in sklenjena kupoprodajna pogodba morata biti opravljena v poslovalnicah družbe Porsche Inter Auto, najkasneje v roku enega meseca, ko bodo naše poslovalnice ponovno odprte. V kolikor se za izbrano vozilo ne odločite, lahko znesek uporabite za nakup vozila iz naše celotne ponudbe. 

Kontakt online rezervacij
Za vse informacije o nakupu in rezervaciji vam je na voljo naš sodelavec ROK FLORJANC, na številki 051 288 557, od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro (lahko tudi na mail [email protected]). 

Video predstavitev vozila
Ker so naše poslovalnice zaprte in ker vam testne vožnje ne moremo ponuditi, vam omogočamo možnost VIDEO predstavitve vozila in ONLINE pogovor z našim sodelavcem. Želimo vam čim bolje predstaviti vozilo in odgovoriti v živo na vsa vaša odprta vprašanja. Z vami določimo termin in vas pokličemo nazaj. Možen video klic prek aplikacij Skype, WhatsApp, Viber in Facetime.

ZA 100% VAREN NAKUP PRI PORSCHE INTER AUTO

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.