NOVOSTI V SERVISU
10.11.2020

AUDI POOBLAŠČENI SERVIS LJUBLJANA

AUDI Q5 REDNI SERVIS - opravite ugodno menjavo olja po ugodni akcijski ceni za vozila starejša od štirih let (Vedno vredno Varčevalni paketi).
AUDI Q5 SERVIS

AUDI POOBLAŠČENI SERVIS LJUBLJANA

Pooblaščeni servis Audi - kam lahko zapeljem svojega Audija na servis?

POOBLAŠČENI SERVIS AUDI - V Sloveniji imamo pet pooblaščenih servisov v vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto. Te se nahajajo v vseh večjih mestih in sicer v Ljubljani, Mariboru in Kopru. Za izdelavo ponudbe ali rezervacijo termina pokličite na 031 616 918 ali pa se obrnite na vam najbližjo poslovalnico. 

  • Audi servis Ljubljana - Porsche Ljubljana, Bravničarjeva - Porsche Ljubljana, tel.: +386 1 58 25 300, Audi servis Ljubljana - Porsche Verovškova, tel.: + 386 1 53 03 600.


AUDI SERVIS KONTAKT
Pokličite nas za več informacij Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918, ki vam bo pripravila ponudbai za vaše vozilo znamke Audi.

AUDI SERVIS LJUBLJANA
Redne menjave olja ohranjajo motor vašega Audi Q5 v najboljšem stanju in tako boste tudi dosegli daljšo življensko dobo vašega vozila. 

V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO V PAKETU - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Audi,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Audi, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

Audi Vedno vredno - ugodnejši servisni paketi
AUDI VEDNO VREDNO: za vozila Audi starejša od štirih let - ugodni varčevalni paketi, s katerimi boste močno privarčevali in poskrbeli za daljšo življenjsko dobo vašega Audija. Ravno zaradi višje starosti vozila je priporočljivo redno vzdrževanje in servisiranje, tako pa vaš Audi ohranja na vrednosti in ostaja varno vozilo na cesti.