IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
15.08.2018

Nova in rabljena vozila Audi A4 pri poslovalnicah Porsche Inter Auto

Občutite napredek
Audi A4

Aerodinamika modela A4 nedvomno lahko služi za zgled: A4 limuzina se ponaša z najboljšo vrednostjo v svojem razredu. Več kot prepričljive so tudi nizke emisije CO2, asistenčni in multimedijski sistemi pa so na ravni luksuznega razreda. Izrazito vodoravne linije na sprednjem delu in zadku poudarjajo širino vozila. Pri tem velike gladke površine in poudarjene linije izžarevajo značilno športno eleganco znamke Audi. Enodelni okvir mreže hladilnika je širok in nizek, opcijski LED-žarometi in matrični LED-žarometi pa skupaj z dinamičnimi smerniki utelešajo tehnično dovršenost Audijevih vozil.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Mere aktualne generacije modela A4 so v primerjavi s predhodnikom nekoliko zrasle, medtem ko se je masa praznega vozila občutno zmanjšala – za vse do 120 kg, odvisno od izbranega motorja. Karoserija Audijevih modelov je zaradi inteligentne kombinacije materialov in lahke gradnje ena najlažjih v krogu tekmecev. Tudi z vidika akustičnega udobja je Audi A4 najboljši v svojem razredu. Vsi potniki uživajo v izjemni prostornosti, pri tem pa izrazito vodoravne linije poudarjajo širino notranjosti.


Preveri zalogo vozil Audi A4 pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

 

Novi A4 se lahko pohvali z voznimi lastnostmi, ki so po eni strani športne in zmogljivostno naravnane, po drugi strani pa dajejo poudarek tudi na udobje. Podvozje in krmilni sistem zagotavljata, da so neravnine na cestišču zaznavne v najmanjši možni meri, obenem pa se informacije, kot so delovanje stranskih sil in ohranjanje smeri, prenašajo naprej do voznika. Osnovo za to izboljšanje zmogljivosti predstavljata petvodilni premi in elektromehansko servokrmiljenje. S tem so postavljeni temeljni za dinamične vozne lastnosti in vrhunsko vozno udobje modela A4, obenem pa te rešitve zmanjšujejo tudi porabo goriva.

Opcijsko je na voljo dinamično krmiljenje, pri katerem se prenos krmilne sile spreminja v odvisnosti od hitrosti vožnje in kota zasuka volana. Poleg tega ponudba dodatne opreme zajema tudi dve izvedbi podvozja z uravnavanjem blaženja: voznik lahko izbira med dvema legama karoserije – športno in udobno. Obe izvedbi podvozja sta na voljo le v kombinaciji s sistemom za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select, ki je od 140 kW (190 KM) naprej serijski.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Audi A4 Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil