chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Nova in rabljena vozila Audi A3 pri poslovalnicah Porsche Inter Auto
14.08.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Nova in rabljena vozila Audi A3 pri poslovalnicah Porsche Inter Auto

Veliko dinamike in samozavesti

Audi A3

Audi A3

Aktualni Audi A3 je na voljo kupcem kot 5-vratni kombilimuzinski Sportback, 4-vratna limuzina ali kot 2-vratni kabriolet. Skupaj z bolj ekološko naravnano različico A3 Sportback e-tron pa se družina modela A3 ponaša tudi z najbolj raznoliko ponudbo možnih pogonov v segmentu kompaktnih vozil.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Žaromete na prednjem delu Audija A3 zaznamuje markantna grafična podoba: na spodnjem delu imajo spodsekan rob. Serijski so v ta model vgrajeni žarometi ksenon plus, opcijsko pa so na voljo Audijevi LED-žarometi in tudi matrični LED-žarometi. Sistematična zasnova vozila z lahko konstrukcijo ima zasluge, da novi Audi A3 z motorjem 1.0 TFSI v praznem stanju in brez voznika tehta samo 1.150 kilogramov – noben drug avto v tem razredu nima manjše mase. Karoserija novega Audija A3 je v veliki meri naletno varna in toga. Vetrobransko steklo s protihrupno izolacijo je del serijske opreme. V notranjosti se vidi za Audi značilna vrhunska kakovost.


Preveri zalogo vozil Audi A3 pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

 

Audi A3 je s številnimi vgrajenimi asistenčnimi sistemi v segmentu prestižnih kompaktnih vozil znova uvedel še višje standarde. Daljša potovanja in tudi vožnje po mestu bodo po zaslugi izpopolnjenih sistemov Audi Active Lane Assist in Audi Pre Sense front s funkcijo za zaščito pešcev še bolj varne. Ob tem velja omeniti praktično asistenco za zastoje, ki deluje skupaj s sistemom Audi Adaptive Cruise Control (ACC) s funkcijo Stop&Go. 

Asistenca za zastoje lahko v gostem prometu pri hitrostih do 65 km/h na dobro utrjenih cestah za kratek čas prevzame tudi obračanje volana. V ponudbi je tudi opcijski sistem Emergency Assist, ki sproži zaviranje do varne zaustavitve vozila, če kljub opozorilom ne zazna, da bi voznik obračal volan. Asistenca za prečni promet zadaj pa voznika opozarja pred vozili iz prečne smeri, na primer pri počasnem izvozu s prečnega parkirnega mesta.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 288 556
Faks:

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 51 257 863
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.