IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
10.08.2018

Audi A1: nova in rabljena vozila pri poslovalnicah Porsche Inter Auto

Moderen smisel življenja v kompaktni obliki.
Audi A1

Audi A1: Podobi vozila dajejo privlačnost številni dekorativni elementi in pestra paleta razpoložljivih lakov. Pokrov motornega prostora in pokrov prtljažnika objemata karoserijo, ramenska linija obkroža celotno vozilo, elegantna linija strešne kupole, v katero je vključen usmernik zraka, pa se izteka v zelo poševni C-stebriček. Na sprednjem delu prevladuje velika mreža hladilnika z enodelnim okvirom, ki ima prirezana zgornja vogala. Audi A1 Sportback navdušuje s športnimi potezami in z voznimi lastnostmi, ki so podobne avtomobilom srednjega razreda. Zaradi toge karoserije in kratke medosne razdalje je lahko zelo živahen in okreten. Serijsko je na voljo s štirimi, po želji pa brez doplačila tudi s petimi sedeži.


Notranjost modela Audi A1 Sportback je prostorna in kakovostno izdelana. Upravljalni elementi so pregledni, prefinjene kromirane letvice pa dizajn naredijo še bolj eleganten. Izvedbi design in sport kupcem omogočata, da si kupci prilagodijo model A1 Sportback še bolj individualno. Poleg njiju so na voljo paket design selection in športni paket S line ter številne druge možnosti za individualno zasnovo vozila – od barvnih prezračevalnih šob do dekorativnih folij za karoserijo.

 

Povsem nov paket je paket Active Kit, ki še posebej poudarja urbani značaj Audija A1. Ponudba multimedijskih sistemov je v prvi vrsti zasnovana za potrebe mlajših kupcev.
Na vrhu te ponudbe je MMI navigacija plus z modulom Audi connect. S tem modulom je mogoče iz vozila dostopati do storitev iz nabora Audi connect, vključuje pa tudi dostopno točko WLAN.

Med posebnostmi tega kompaktnega modela A1 velja omeniti progresivno elektromehansko servokrmiljenje, kjer se stopnja servopodpore zmanjšuje z naraščanjem hitrosti vožnje. Poleg tega je njegovo delovanje možno prilagajati preko sistema Audi drive select. Voznik lahko tehnične module, na primer prilagodljive blažilnike, uporablja v različnih voznih profilih. V ponudbi so tudi platišča s premerom do 18 palcev.

Pavle
Nenadič

Prodajni svetovalec rabljenih vozil

Vinko
Omejc

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka: +386 41 690 682
Faks:

Tilen
Gavran

Prodaja rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Jan
Kravos

Prodajni svetovalec rabljenih vozil
Mobilna številka:
Faks:

Ivana
Koleva

Prodajna svetovalka rabljenih vozil