NOVOSTI V SERVISU
21.09.2020

AUDI A1 REDNI SERVIS - ugodnejša paketna cena

AUDI A1 REDNI SERVIS (menjava olja pri PORSCHE LJUBLJANA) po ugodnejši paketni ceni za vozila starejša od štirih let v sklopu Vedno Vredno Varčevalnih paketov.
SERVIS AUDI A1

AUDI A1 REDNI SERVIS LJUBLJANA – ugodnejša paketna cena

Motorno olje je ključnega pomena za varno in učinkovito delovanje motorja v vašem vozilu Audi A1. V naših poslovalnicah pri servisiranju vozil uporabimo izključno profesionalno olje, priporočeno s strani proizvajalca vozil Audi. Zagotavljamo najboljšo kvaliteto olja, ki med drugim pripomore tudi pri zmanjševanju porabe goriva.

AUDI A1 SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

MENJAVA OLJA NA KOLIKO KILOMETROV?

Menjavo olja je potrebno opraviti na vsakih 15.000 ali 30.000 kilometrov. Točen podatek najdete v servisni knjižici vašega vozila, kjer najdete tudi nasvete za vzdrževanje vašega vozila Audi A1. Preverite naše posebno ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno (Varčevalni paketi), ki smo jih pripravili za vas za vozila starejša od štirih let.

AUDI SERVIS LJUBLJANA

Z strokovnim rednim servisiranjem boste poskrbeli za brezhibno delovanje vseh vitalnih delov v notranjosti motorja in tudi za to, da v prihodnosti ne prihaja do večjih nepredvidenih okvar. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Audi,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Audi, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

AUDI MENJAVA OLJA V MENJALNIKU 

Da se izognimo okvaram menjalnika, je potrebno menjati olje tudi v menjalniku. Prav to olje hladi menjalnik ter ga ščiti pred obrabo in morebitno korozijo. Dobro olje za menjalnik nudi pravo viskoznost ne glede na temperaturo motorja.

Same menjave olja v menjalniku pa vam ne priporočamo delati doma, saj je v procesu menjave olja potrebno imeti posebno napravo, ki staro olje do konca izčrpa iz vašega menjalnika in s tem prepreči nalaganje starih kovinskih delcev in mešanje z novim oljem. Pri nekaterih menjalnikih je menjava olja lahko tudi postopna, zato se je vedno potrebno posvetovati in pogovoriti s serviserjem. Nepravočasna menjava olja v menjalniku lahko posledično pripelje do krušenja manjših kovinskih delcev, ki pa nadalje potujejo v hladilni sistem.