AKCIJA
28.06.2017

Akcija - letne pnevmatike Continental

Letne gume akcijske cene
Continental letne pnevmatike 2018

Na nove avanture v poletni sezoni smo za vas pripravili ugodno ponudbo letnih pnevmatik Continental. V priponki si oglejte informativni akcijski cenik, ki obsega le del prodajne
ponudbe.

CENIK: LETNE PNEVMATIKE CONTINENTAL CENIK 2017

Za podrobne informacije o pnevmatikah za vaše vozilo, se pozanimajte na Porsche poslovalnicah z znamkami Volkswagen, SEAT, Audi, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila.

Prednosti nakupa Continental na pooblaščenem servisu
 
Pri nakupu pnevmatik v naših poslovalnicah vam nudimo vse storitve na enem mestu. Strokovno vam bomo svetovali o najboljši izbiri, pnevmatike bomo namestili na vaše vozilo, zimske pnevmatike pa bomo shranili do naslednje sezone. Pri nakupu pnevmatik Continental prejmete tudi Dopolnilno jamstvo Continental, ki ga lahko uveljavljate v primeru poškodbe, preluknjanja, udarca ob oviro ali vandalizma.

KONTAKT: Continental nakup in menjava pnevmatik:
PORSCHE LJUBLJANA: Bravničarjeva ulica 5, Ljubljana
Rezervacija na servis: tel.: 01 58 25 305

PORSCHE VEROVŠKOVA: Verovškova 78, Ljubljana
Rezervacija na servis: tel: 01 53 03 510 (Audi) / 01 53 03 622 (VW, Škoda, SEAT)

PORSCHE KOPER: Ankaranska 10, Koper
Rezervacija na servis: tel.: 05 61 16 500

PORSCHE MARIBOR: Šentiljska cesta 128a, Maribor
Rezervacija na servis: tel.: 02 65 40 300

PORSCHE PTUJSKA CESTA: Ptujska cesta 150, Maribor
Rezervacija na servis: tel.: 02 45 02 660
Dopolnilno jamstvo za pnevmatike Continental

Ko se odločate za nakup pnevmatik bodite pozorni na detajle. Pnevmatike Continental na testih pnevmatik iz leta v leto dosegajo najboljše rezultate. Za vas pa imamo še dodaten argument, ki zagotavlja zmogljivost pnevmatik Continental:

Ob nakupu pnevmatike Continental na pooblaščenem servisu Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT in Volkswagen Gospodarska vozila vam pripada brezplačno 2-letno jamstvo. Obseg jamstva za pnevmatike: Nudi kritje, npr. pri poškodbah zaradi robnikov, vandalizma ali ostrih predmetov, ki se zapičijo v pnevmatiko. Želimo vam srečno vožnjo s pnevmatikami Continental. Jamstvo ne velja za pnevmatike, ki so ob dobavi že nameščene na novem vozilu.